top of page

De werkwijze van Knipsels

U kijkt naar uw hond en beslist dat hij/zij nodig getrimd moet worden. Eigenlijk wilt u niet lang meer wachten, maar die wachtlijsten......

Bijna iedere trimsalon werkt met wachtlijsten waardoor je vaak ruim van te voren een afspraak moet boeken. En dat is vervelend, want wie weet precies wanneer je hond nu echt een trimbeurt nodig heeft. Het ene seizoen groeit het haar nu eenmaal sneller dan het andere seizoen.

Bij Knipsels kunt u snel terecht. Ik werk nu al ruim tien jaar zonder wachtlijst. Ik kan dat doen omdat ik me daarin gewoon heel flexibel opstel en dat ik in geval van nood ook een beroep kan doen op mijn oudste dochter, die alle basishandelingen onder de knie heeft.

Ik werk op deze manier omdat ik het gewoon belangrijk vind dat wachtlijsten niet prettig werken. Niet voor de klant, maar ook niet voor mij.

 

Verder zijn er dus niet meer dan 2 honden tegelijk in de trimsalon. En altijd op een manier dat ze elkaar geen schade zullen toebrengen. 

 

Trimsalon Knipsels werkt met goede, professionele apparatuur aangepast op de vacht van de hond.

Wij plukken nog gewoon de honden wanneer zij een plukvacht hebben. Klein en groot.

 

Bij een volledige trimbeurt wordt de hond eerst gewassen en daarna weer lekker droog geföhnd. Daarna word de hond in model geknipt, geschoren of geplukt. Voetjes worden bijgeknipt en het haar wordt tussen de teentjes weggeknipt, de nagels worden eventueel een stukje ingekort. En natuurlijk wordt uw hond tussendoor ook heel veel geknuffeld en gerust gesteld. Hij/zij mag eventueel ook even door de salon lopen en wat rondsnuffelen wanneer hij/zij daar behoefte aan heeft. Er liggen wat speeltjes, waar sommige honden heel blij mee zijn.

 

Wanneer de hond klaar (of bijna klaar) is, dan wordt de eigenaar gebeld dat de hond opgehaald kan worden.

bottom of page